Arrangement - 501113
01/10/2023 - 30/04/2024

GOLF & ONTDEKKINGSREIS IN JAPAN - 20 NACHTEN 5*GL

Gelieve een datum te selecteren teneinde een prijsindicatie te verkrijgen. Klik op toets MEER INFORMATIE aan om een gedetailleerde offerte zonder aankoop verplichting te ontvangen of om te reserveren.

Vertrekdatum invoerenOFFERTE of RESERVATIE
Beschrijving

ANA Airlines Business vlucht, valies en golftas inc.

(Inbegrepen in de prijs op basis van een richtprijs van 4000€ pp)


Dag 1

Bij aankomst in Tokio wordt u opgewacht door uw assistent (ENG) en chauffeur (JPN) die u naar uw hotel begeleiden.

Check-in in PRINCE GALLERY TOKYO KIOICHO 5* (A Luxury Collection Hotel)

5 nachten in een Deluxe kamer inclusief ontbijt.

Dag 2

10:00-18:00 Chauffeur (JPN) en gids (ENG)

Bezoek aan TSUKIJI Outer Market, zijn kleine winkeltjes, restaurants... U gaat verder met het bezoek aan MEIJIJINGU SHRINE gebouwd in 1920 door meer dan 100.000 "vrijwilligers" om MEIJI, de eerste keizer van het moderne Japan, te eren. Vervolgens gaat U door naar OMOTESANDO/HARAJUKU en AOYAMA en naar de trendy wijk SHIBUYA en het unieke uitkijkpunt SHIBUYA SKY vanwaar u een indrukwekkend uitzicht heeft over Tokio.

U vervolgt deze eerste dag met een privé Sake proeverij uit verschillende regio's van Japan.   17:30 terugkeer naar het hotel

Dag 3

U wordt opgewacht door uw assistent (ENG) en per privé-auto naar de PGM SOHSEI GOLF CLUB gereden waar u 18 holes speelt met een buggy.

Op het einde van het spel wordt u opgewacht door uw assistent die uw terugkeer naar het hotel zal organiseren.

Dag 4

09:00 Ontmoeting met uw gids (ENG) die u zal begeleiden op een rondleiding door het IMPERIA PALACE. Uw gids neemt u mee op een rondleiding door de kleine straatjes van ASAKUS, één van de oudste & best bewaarde wijken van Tokio. U wandelt langs de NAKAMISE DORI straat naar de SENSOJI tempel en zijn gigantische lantaarn.

U gaat verder naar KAPPABASHI en AKIHABARA waar u in de fantastische wereld van de"Manga" duikt.

Dag 5

Ontmoeting met uw assistent en transfer naar TAIHEIYO CLUB GOTEMBA waar u een geweldig uitzicht heeft op Mount Fuji (Caddy & buggy).

Dag 6

Om 10:30 uitchecken van het hotel, ontmoeting met uw assistent en transfer naar Tokyo Station waar u de Bullet Train naar Kanazawa neemt (Voordat u naar Kanazawa gaat, worden uw golftassen per nachtkoerier naar uw hotel MITSUI KYOTO gestuurd).

Bij aankomst op Kanazawa Station wordt u opgewacht door uw assistent (ENG) Transfer naar HYATT CENTRIC KANAZAWA Hotel waar u 2 nachten verblijft in een eerste kamer (Ontbijt inbegrepen).

Dag 7

09:00 Ontmoeting met uw gids (ENG) en vertrek naar SHIRAKAWA-GO een eeuwenoud dorp in de bergen, een Unesco Werelderfgoed.

Vervolg de dag met een bezoek aan TAKAYAMA.  18:00 Terugkeer naar het hotel.

Dag 8

09:00 check-out, ontmoeting met uw gids (ENG) en vertrek voor uw dagtocht die u eerst naar de KENROKUEN tuinen brengt, gerangschikt onder de 3 mooiste van Japan. U gaat verder met een bezoek aan de OMI-CHO Market waar al uw zintuigen worden aangesproken, voordat u wordt overgebracht naar de NAGAMACHI SAMURAI DISTRICT gevolgd door een bezoek aan de HIGASHIYAMA GEISHA DISTRICT gebouwd in 1820.

Om 16:00 uur wordt u overgebracht naar het station van Kanazawa waar u de trein neemt naar KYOTO.

Bij aankomst wordt u opgewacht door uw chauffeur (ENG) die u naar uw hotel THE MITSUI KYOTO brengt waar u 4 nachten verblijft in een kamer met tuinzicht, ontbijt inbegrepen.

Dag 9

09:00, Ontmoeting met uw gids (ENG) die u zal begeleiden voor de tour van Kyoto.

Bezoek aan kasteel Nijojo, gevolgd door de traditionele thee ceremonie. Vervolgens bezoekt u de TENRYU-JI boeddhistische tempel en het mooiste bamboebos van Japan. U sluit de dag af met een bezoek aan het Gouden Paviljoen KINKAKUJI gebouwd in 1397. 17:00 uur terugkeer naar het hotel.

Dag 10

Ontmoeting met uw chauffeur (ENG) die u naar SET GOLF CLUB brengt waar u 18 holes gaat spelen.

Dag 11

Om 09:00 ontmoet u uw gids (ENG) die u zal begeleiden voor de dag sightseeing in NARA. Onderweg bezoekt u FUSHIMI INARI TAISHA. Bezoek van het Nara Park waar u honderden herten zal spotten, boodschappers van God in de Shinto religie. Bezoek van het KASUGATAISHA heiligdom en zijn vele bronzen lantaarns. U sluit de dag af met een bezoek aan de gigantische TODAIJI tempel, bekend om zijn reusachtige standbeeld van Boudha en omdat het het grootste houten gebouw op aarde is.

Om 18.00 uur exclusieve avond in een beroemd restaurant waar u zult genieten van een mooie show met een muzikant en 2 Geisha's. Uw gids (ENG) zal het gesprek vertalen.

Dag 12

Om 10:00 uur check-out van het hotel en ontmoeting met uw gids die u zal begeleiden naar ISE SHIMA. Bezoek aan de AMA HUT, ontmoeting met lokale duikers en lunch (gegrilde kreeften, zeevruchten, zeekomkommer, wakame ...) Een onvergetelijk moment ! Op weg naar het hotel maakt u een stop bij YOKOYAMA vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft op ongeveer 60 eilanden.

Check-in van het AMANEMU hotel waar u 2 nachten verblijft in een AMANEMU MORI suite, ontbijt inbegrepen.

Dag 13

Transfer naar KINTETSU KASHIKOJIMA COUNTRY CLUB waar u 18 holes speelt in een buggy.

Dag 14

Transfer naar NEMU GOFL CLUB waar u 18 holes speelt met een buggy.

Dag 15

09:00 Transfer van uw bagage naar het Kawana Hotel (Levering +- 17:00)

Transfer naar Nagoya Station waar u de Bullet Trein neemt naar MISHIMA Station. Bij aankomst brengt uw chauffeur u naar het KAWANA hotel waar u 2 nachten verblijft in een superior kamer met zeezicht, ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 16

U speelt 18 holes op de KAWANA FUJI baan onder begeleiding van een caddy.

Dag 17

Check-out van het hotel

18 holes op de KAWANA OSHIMA baan (Buggy inbegrepen)

Transfer naar Hakone en GORA KADAN hotel waar u 2 nachten verblijft in GORA KADAN suite, ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 18

Om 10:00 uur ontmoet u uw gids (ENG) die u zal rondleiden in de YOSEGISAIKU STUDIO waar u zeker wat lokaal handwerk naar uw smaak zult vinden. U maakt een korte cruise op het ASHI meer met Mt Fuji op de achtergrond. Bezoek het openluchtmuseum met beelden van MIRO, RODIN, BOURDELLES, HENRY MOORE en het PICASSO-paviljoen.

Dag 19

Check-out en ontmoeting met uw gids die u zal begeleiden naar de SENGOKU GOLF CLUB waar u 18 holes zal spelen (Buggy inbegrepen).

Transfer naar TOKYO waar u 2 nachten verblijft in het MANDARIN ORIENTAL in een deluxe PREMIER kamer, ontbijt inbegrepen.

Dag 20

Vrije dag om Tokyo op uw gemak te bezoeken.

Dag 21

check-out met uw chauffeur (ENG) die u naar de luchthaven begeleidt voor uw terugvlucht, die hopelijk zeer aangenaam zal zijn.

 

Prijzen kunnen variëren afhankelijk van schoolvakanties, feestdagen ... en de prijs van het vliegticket op het moment van boeking.

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij genoodzaakt zijn de voorgestelde hotels te wijzigen.

Voor een bijgewerkt voorstel kunt u contact met ons opnemen.