Hotel

HÔTEL BARRIÈRE LE GRAND HÔTEL DINARD

Golf Piscine Spa Restaurant Bar Kids Club Tennis bike Fitness Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
Blijkbaar waait er een wind van geschiedenis en magie over het Grand Hôtel Dinard... Het Grand Hotel, met zijn met witsteen opgefriste granieten muren, straalt al 160 jaar lang rust en zelfvertrouwen uit. Als je ingenomen bent door het exterieur en het unieke uitzicht op de zee, zal je zeker verliefd worden op het interieur dat in 2019 een totale metamorfose onderging door de decorateur Alexandre Danan. Dankzij het meesterschap van deze decorateur biedt het hotel alles aan wat elegantie, comfort en verfijning te bieden heeft. Met de promenade du Clair de Lune en de prachtige Baie de la Vicomté aan de voeten, biedt het hotel een oogverblindend panorama op een afstand van 2u15 per trein vanuit Parijs. Trakteer uzelf op een betoverend intermezzo in een volledig gerenoveerd 5-sterrenhotel.
LIGGING
Op 20 min van de luchthaven van Dinard, 400 km van Parijs en 650 km van Brussel.


KAMER
De 86 kamers, inclusief de Suites van het Grand Hotel Dinard uiteraard, overstijgen de normen van elegantie aan de Smaragdkust. Een warme sfeer, zandkleurige tinten en 'Dinard-blauw' leggen mooie, elegante accenten in de aankleding met meubelen in de stijl van het Tweede Frans Keizerrijk en delicate verguldsels. U zult er genieten van een betoverend uitzicht over de stadswallen van Saint-Malo, de hoogten van Dinard of de private tuin van het hotel.
RESTAURANTS
Tegenover de Baie de la Vicomté in Dinard verwelkomt het restaurant van het Grand Hotel, George V, u elke avond met een adembenemend zicht op zee. Een heel gezellige plek in een sublieme ruimte waar traditionele recepten hand in hand gaan met regionale smaken. Bij mooi weer kunt u in Café 333 genieten van een lunch of diner op het tuinterras tegenover de zee. Laat u voor een moment of een avond verleiden door de gezellige en geraffineerde inrichting van dit zeer chique café.
Diverse
Reizen in een 300 m2 grote ruimte gewijd aan welzijn en schoonheid. Genieten van de Signature Spa Diane Barrière die is gelinkt met 2 wereldbefaamde merken op het vlak van wellness. Zich overgeven aan de Biologique Recherche methodologie, en de effectiviteit van een unieke behandeling op maat smaken. Instant welzijn ervaren door een uiterst ontspannende massage met de exotische geuren van de LIGNE ST BARTH…

46 avenue George V - BP 70143
35801 Dinard
Frankrijk