Hotel

IBEROSTAR CALA MILLOR MALLORCA

Piscine Spa Restaurant Bar Fitness Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
In Iberostar Cala Millor hoeft u uw ogen niet eens te sluiten om te dromen.
 
 
U hoeft enkel maar rondom u te kijken, genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee, duizend sensaties ontdekken in de spa of duiken in het turquoise zwembad dat rechtstreeks uitgeeft op het zandstrand - Houd al uw zintuigen wakker...   Dit hotel op Mallorca is alleen toegankelijk voor volwassenen - Dit hotel is geen luchtspiegeling, maar wel degelijk realiteit.
 
Een glazen oase. De transparante balkons en grote erkerramen geven de indruk het hele jaar door op het water te wonen. Bovendien kan men vanuit bijna elke kamer in dit hotel op Mallorca een zeebries op de huid gewaarworden, en de gezonde lucht komende uit het dennenbos recht tegenover het hotel inademen.
 
 
Voorbehouden voor volwassenen en rustzoekers. Geniet vanuit het zwembad van het geluid van de brekende golven, wandel als verliefd koppel over de promenade of maak van de gelegenheid gebruik om genietend van een drankje de zonsondergang te bewonderen. Bij Iberostar Cala Millor is de stilte koning.
 
RESTAURANTS
U zult zich hier heerlijk in uw vel voelen. Zeker als u de spa probeert. De stoom van de sauna ontspant alle poriën van uw huid en elke massage helpt u de dagelijkse beslommeringen te vergeten. Aromatherapie, scrubbehandelingen of een behandeling op basis van gouddeeltjes zijn enkele van de beschikbare specialiteiten. Strand of zwembad.  Wat uw keuze ook is, in dit hotel in Cala Millor hebt u beide en u kunt er op uw gemak van genieten. U hebt er directe toegang tot het strand. Tal van betoverende nachten; en natuurlijk ook dagen. Met een drankje en een live jazzconcert verdwijnt al het gedoe, maar ook bij bierproeverijen, door te leren hoe met de eiland kruiden te werken of in de sportschool door bij elke spinsessie uw stress te elimineren. Wandel door het natuurpark Punta de n'Amer tot aan het kasteel en bewonder de Middellandse Zeekust vanop de hoogte van het fort.
Diverse
Dineer met de smaak van de zee. Proef. Probeer. Prik hier en daar. Dat is waar buffetten voor dienen ! Mediterrane, internationale gastronomie en typische gerechten van Mallorca zorgen voor een unieke smaakervaring. Om u nog meer bevoorrecht te voelen, gaat er niets boven eten op het terras van het restaurant met zicht op zee. Proef van de ensaimada's in alle smaken, de sappige soubressade of de traditionele tumbet. Uitzonderlijke gerechten uit het receptenboek van Mallorca wachten op u in dit strandhotel.

Carrer Castell, 7
07560 Cala Millor
Spanje

PAKKETTEN