Hotel

L'HERMITAGE BARRIÈRE LA BAULE

Golf Piscine Spa Thalasso Restaurant Bar Kids Club rechargement voiture électrique Tennis bike Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
De uitstekende reputatie van de Barrière hotels hoeft niet meer uitgelegd te worden. Ze hebben een eigen stijl, een uitgesproken persoonlijkheid. In elk hotel bent u zeker van een warme sfeer en een professionele en vriendelijke service. La Baule, de mythische badplaats, is een uitstekend vertrekpunt voor uw verkenning van de Atlantische kust : de zoutpannen, de middeleeuwse stad Géurande, lange wandelpaden langsheen de Wilde Kust, het Océarium, een scheepswerf ....  hier wachten U boeiende bezoeken tussen de oceaan en de natuurlijke pracht van het achterland.  Het onlangs vernieuwde Hotel Hermitage nodigt u uit om te komen genieten van momenten van rust in een van de mooiste baaien van de wereld. Het biedt U een directe toegang tot het strand, beschikt over een fitnesscentrum en 2 zwembaden. De gereputeerde badstad heeft 3 golfparcours (45 holes) en er is mogelijkheid van diverse andere activiteiten zoals : watersporten, paardrijden, wandelen op de mooie wandelpaden op het strand of in het bos.
LIGGING
Op 80 Km van de luchthaven van Nantes, direct bereikbaar met de TGV en op 8 uur rijden met de wagen van Brussel.
KAMER
Het hotel bezit 192 kamers en 15 suites met zicht op de zee of op de prachtige villa?s van La Baule. De meeste zijn communicerende kamer, aangepast voor families.
RESTAURANTS
Een zeevruchtenschotel met zicht op de oceaan. Een creatief bordje aan het zwembad. Een gastronomisch diner in de tuinen. Les Tables Barrière van het hotel Hermitage en zijn chef stellen velerlei culinaire ontdekkingen voor in het hartje van La Baule.
Diverse
Fitness ruimte, sauna, hammam, een indoor zwembad uitgerust met een jet stream en een ander in open lucht, omzoomd door een terras. Twee verwarmde zwembaden met zeewater om al uw dromen rond baden en ontspanning in te lossen. Met fietsen, die in bruikleen worden gegeven, kunt u de streek en haar betoverende landschappen verkennen. In de nabijheid is er mogelijkheid tot paardrijden, tennis, wateractiviteiten Op 5 min wandelafstand van dit hotel bevindt zich de "Thalasso & Spa Barrière Le Royal" by Thalgo, met een oppervlakte van 1000 m2 en ingericht om U te verwennen met allerlei esthetische verzorgingen en u te begeleiden met fitness programma's alsook op maat uitgewerkte vermageringsschema's.

5 Esplanade Lucien Barrière
44500 la Baule
Frankrijk