Hotel

LOS MONTEROS HOTEL & SPA

Wi-Fi Lobby Wi-Fi Chambre Tennis Fitness Piscine Spa Restaurant Bar
Het hotel, dichtbij het strand gelegen en op slechts 200 meter van de golf Santa Clara, beschikt dit hotel ook over een van de beste SPA's van Marbella. In de Costa del Sol, ook bekend als Costa del Golf, kan u uw favoriete sport beoefenen. Er bevinden zich niet minder dan 63 golfbanen in deze streek. Los Monteros 5* hotel biedt u een uniek kader gericht op ontspanning en relaxatie.
LIGGING
Op 45 km van de luchthaven van Malaga


KAMER
Alle 173 kamers (standaard kamers, superieure kamers en suites) zijn uitgerust met alle benodige luxe en beschikken over een balkon met zicht op de zee of Marbella stad.


RESTAURANTS
Het 1* restaurant El Corzo is sinds 1963 geopend en biedt u een culinaire ervaring van de traditionele mediterraanse keuken. In het restaurant Flamingo wordt het ontbijt geserveerd met een ruime variatie van producten zoals vers fruit, Iberische lekkernijen, nationale - en internationale kazen, champagne, vers fruitsap alsook een assortiment van diëtistische producten. De Bar Azul, gelegen aan het zwembad, biedt u een waaier van dranken aan alsook een ruime selectie van salades of diverse snacks.


Diverse
De Spa combineert een ruime keuze aan behandelingen met therapieën voor het lichaam en gezicht. Gepersonaliseerde behandelingen en massages zullen u helpen uw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Verder kan u ook genieten van een Turks bad, sauna, fins stoombad, ijsbad, scrub ruimte, verwarmde keramische of houten bedden en verschillende soorten douches.


Carretera de Cadiz
29603 Marbella
Spanje