Hotel

THE ROMANOS COSTA NAVARINO

Golf Piscine Spa Restaurant Bar Kids Club Tennis Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
Dit is de gedroomde plek voor een ontspannen verblijf met prachtige landschappen met zijn grote olijfgaarden, golfparcours gelegen langsheen de turkooisblauwe wateren. The Romanos, een Luxury Collection Resort, is een uitzonderlijk complex in Costa Navarino.
LIGGING
Op 3u15 van de luchthaven van Athene en op 1 uur van die van Kalamata
RESTAURANTS
Het complex heeft maar liefst 14 restaurants en bars waarin u zich kunt laten verwennen. "Pero" serveert ontbijt, in "Eleon" kunt u genieten van vers gevangen vis, lokale mezze's en salades gemaakt met groenten vers van de markt; u kunt er naar eigen smaak heerlijke stukken vlees, vis en groenten grillen op de verschillende BBQ's die ter beschikking staan. "Flame" serveert gerechten op basis van vlees uit de streek. "Luigi" is de niet te missen Italiaan. In "The Diner" serveert men een Amerikaans maal zoals in de 1960, met grillgerechten en milkshakes e.d. Breng de namiddag of de avond door op de tonen van de rock-en-roll uit die tijd, geniet van een partijtje bowling, videospelletjes, van het zwembad, en vergeet ook niet de cinemazaal een bezoekje te brengen. In "La Taverna" wachten u typisch Griekse smaken. "Barbouni" aan de rand van de heldere wateren van de Ionische zee en het strand stelt een ruime keuze aan sandwiches en vers gevangen vis voor. Er is ook het Souvlakerie restaurant waar u de door de Grieken meest geliefde traditionele sandwich kunt proeven en "Inbi" voor alle specialiteiten die een sushi restaurant kan bieden. "Nargile" voor slaatjes en grillades uit de fijne Libanese keuken, en de "Kayak Ice Cream Boutique" in het centrum van het Agora laat u de authentieke smaak ontdekken van de befaamde Griekse ijsjes die ter plekke samengesteld worden en gekenmerkt zijn door een originele combinatie van parfums. "Kafenio & Deli" is een plek om wat tijd te nemen voor een kopje koffie. In de "Anax Lounge" kunt u genieten van een cocktail met panoramisch zicht op de Ionische zee. In de Romano Pool zwemt u tot aan de bar onder de blakende zon van Messina om een glas ijskoude Griekse roséwijn te bestellen...
Diverse
De SPA Anazoe in Navarino Dunes is een waar heiligdom dat een hele uitzonderlijk gamma therapeutische en esthetische verzorgingen aanbiedt op basis van praktijken uit de oudheid en gebruikmakend van unieke en exclusieve producten die samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten uit de streek zelf. Het overheersende element in de SPA Anazoe is de olijfboom. De verzorgingen op basis van olijfolie zijn geïnspireerd op oude plaatselijke praktijken die teruggevonden werden op kleitabletten en blootgelegd werden in de buurt van het Paleis van Nestor. De SPA Anazoe biedt tevens kinesitherapie aan, en hydrotherapie in drijfbaden, in- en outdoor verzorgingsruimtes, alsook een brede waaier aan verzorgingen en therapieën met licht en warmte, zonder de ijsgrotten te vergeten ook, en naar kruiden geurende mistdouches en sauna's.

Navarino Dunes
24001 Costa Navarino
Griekenland

PAKKETTEN