Hotel

SAINT-MALO GOLF RESORT

Golf Piscine Restaurant Bar Fitness Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
Gelegen in Bretagne, biedt het Saint Malo Hôtel Golf & Country Club u een uitzonderlijk kader.  Een warme ontvangst, kwaliteitsservice en een uitstekend onderhouden golfparcours zijn de ingrediënten van een aangename golfvakantie.
Het golfhotel Saint-Malo heeft 30 comfortabele kamers en is gevestigd in een voormalige priorij uit de 18de eeuw. 
 
 

LIGGING

Ideaal gelegen op gelijke afstand van de bezienswaardigheden van de baai van de Mont St Michel en de smaragdkust, zijn activiteiten ter plaatse alsook de vele andere op korte afstand.  Sinds de Middeleeuwen was Le Tronchet een belangrijk kruispunt tussen Rennes en St Malo - dichtbij de Mont St Michel, Dol-de-Bretagne en Dinan.

Tot op deze dag is het een belangrijk startpunt om de rijkdom en toeristische pleisters te ontdekken van deze regio gedurende uw verblijf in Bretagne.


KAMER

2 kamertypes vormen het hotel gelgen in het hart van de golfbaan van St Malo, de dubbelkamers met terras et de duplex kamers met balkon - de kamers hebben een warme inrichting.  Zij zijn voorzien van een mini bar, sateliet televisie en gratis wifi.  Bepaalde kamers zijn speciaal ingericht voor gehandicapte personen met beperkte mobiliteit.   Alle kamers werden vernieuwd in 2019.


RESTAURANTS
Het restaurant van Saint-Malo GC is ideaal voor een lunch of een diner in een authentiek kader pal in het midden van de golfbaan. Het restaurant is het hele jaar door voor iedereen toegankelijk. 
Diverse
Verwarmd buitenzwembad, fitness, FoofGolf, huurfietsen, driving range, Training Center, Pro-Shop.

Domaine de Saint-Yvieux
35540 Le Tronchet
Frankrijk

PAKKETTEN