Hotel

THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Golf Piscine Spa Restaurant Bar Kids Club bike Fitness Wi-Fi Lobby
U logeert er in een van de twee rustige dorpjes die van elkaar gescheiden zijn door een mooi meer en die een prachtig uitzicht op de zee bieden. Het op de kliffen gelegen dorp Marina bestaat uit 64 ruime en praktische Deluxe suites. Hillside Village ligt genesteld op een hoogte van 350 m boven de zee en omvat 87 suites die in de vorm van een halve maan rond drie overloopzwembaden liggen.
LIGGING
Op 1 uur rijden van de luchthaven van Varna.
KAMER
Dorp Marina : 64 ruime en praktische studios en suites. Hill Side Village  op een hoogte van 350 m boven de zee  omvat 87 suites die in de vorm van een halve maan rond drie overloopzwembaden liggen.
RESTAURANTS

Restaurant Geti serveert klassieke Bulgaarse en Provençaalse keuken in een comfortabel en gezellig kader, het Club house biedt een ontspannen en informele sfeer, in het Bendida Beach restaurant moet u zijn voor mediterrane ambiance in combinatie met zichten op adembenemende landschappen, en Argata Beach Restaurant ligt op een mooi natuurlijk strand en is uitsluitend voorbehouden voor woningeigenaars en voor de klanten van het hotel Thracian Cliffs.


Diverse

De SPA van 460 m² nodigt u uit tot herbronning door middel van een reeks luxe-verzorgingen geïnspireerd door de Thraciërs. Hamam, hete-stoomkamer, een ijscabine, jacuzzi, massagedouches, ontspanningsruimte, privéterras met salonnetjes, fitnessruimte.


9656 Bozhurets
Bulgarije

Golfs