Over ons

Active Golf Travel combineert op uiterst professionele manier het reizen met het golfen.

In ons concept "The Ultimate Golf Experience" staat het Golfen centraal! Daarom wordt ook het gedeelte golf steeds op een bekwame manier ingevuld of wordt er daadwerkelijk advies gegeven. De reizen uitzoeken, er advies over geven en borg staan voor een perfecte organisatie, waarbij elk detail geregeld wordt door Active Golf Travel, leidt gegarandeerd tot een zorgeloze vakantie met talloze golfervaringen.

Omdat Active Golf Travel knowhow uit de reissector perfect combineert met gedegen golfkennis, is zij al 10 jaar N°1 op de Belgische reismarkt.

Wij stellen reizen voor die precies zijn aangepast aan de persoonlijke wensen van elke golfer. Bestemmingen, golfterreinen, vluchten, overnachtingen, green fees, stages en groepsreizen worden perfect geregeld in volledige overeenstemming met uw wensen. Bel ons en wij doen u een gepast voorstel.

Dat elke locatie vooraf werd bezocht en getest, is in elk geval een troef voor de 'golfreiziger'. De Active Golf Travel pakketten zijn zeker voordeliger dan elke geïsoleerde poging om de eigen reis in elkaar te knutselen. Het is daarenboven ook gemakkelijker omdat alles - hotel, vliegtuig, green fee, autoverhuur - met één telefoontje naar Active Golf Travel kan geregeld en vastgelegd worden. Golfreizen geboekt bij Active Golf Travel zullen steeds dat tikkeltje extra brengen waar elke golfer van droomt.