Hotel

THE DATAI LANGKAWI

Fitness Tennis Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby Golf Piscine Spa Restaurant Bar
The Datai Langkawi, dat gelegen is op het mysterieuze eiland Langkawi en genesteld in het hartje van een oud bos, biedt de perfecte vlucht uit het gewone leven. Elke kamer, suite en villa geniet van de omarming van het weelderige, tropische bos en biedt een onevenaarbaar zicht op de zee van Andaman. National Geographic klasseerde Datai Bay als één van de 10 mooiste stranden ter wereld.  De jungle rond het hotel laat de gasten genieten van haar rijke en gevarieerde fauna. Om deze jungle zo intact mogelijk te houden, besloot de architect de afmetingen van het hoofdgebouw te beperken en 40 losstaande villa’s toe te voegen, verspreid over het uitgestrekte terrein - In 2001 kreeg deze eigendom de "Aga Khan" Prijs voor Architectuur.
RESTAURANTS
Sluit u in de ochtend of ‘s avonds aan bij een groep voor een tocht onder leiding van wereldberoemde, ter plaatse wonende natuuronderzoeker, Ershad Mobarak. Een gepassioneerde gids die u de ogen zal openen voor de wonderen der natuur op Langkawi. De Datai SPA , bestaande uit vier villa’s in open lucht langsheen een stroom gelegen, werd zodanig ontworpen dat de spirit van de natuur & zijn omgeving voelbaar is. De charmante Spa villa’s, die voorzien zijn van privévestiaires, binnen- en buitendouches en een supergroot bad met zicht op de rivier, zorgen voor een intieme sfeer en hebben een concept waarin koppels kunnen worden ontvangen
Diverse
Gulai House, gelegen in het hartje van een oud tropisch woud van wel 10 miljoen jaren oud, stelt Maleisische gerechten & Indische keuken voor. The Pavillon staat gekend voor zijn Thaise gastronomische keuken - the Dining Room voor zijn ontbijtbuffet met sprankelende wijnen en traditionele wafels met honing van wilde bloemen. ‘s Avonds wordt de ruimte omgetoverd tot een romantische plek met flikkerende kaarsen die het donker & het saffierblauwe zwembad onder een sterrenhemel weerspiegelen. Het menu, dat een bejubeling is van de kunst van de verfijnde keuken, stelt de exquise Maleisische en continentale keuken voor. De Beach Club, met een onvergetelijk zicht op de zee van Andaman, biedt overdag lichte gerechten en op houtskool gebakken pizza’s aan en bij de ondergaande zon bieden ze U een diner in de vorm van een themabuffet of gerechten à la carte aan met mediterrane en internationale smaken. De Lobby Lounge serveert verrukkelijke maaltijden tijdens de dag, en ‘s avonds worden u live music, zoute snacks, heerlijke cocktails en een selectie fijne sigaren voorgesteld.

Jalan Teluk Datai
07000 Langkawi
Maleisië