Hotel

HÔTEL BARRIÈRE RYAD NAOURA MARRAKECH

Golf Piscine Spa Restaurant Bar Kids Club Fitness Wi-Fi Chambre Wi-Fi Lobby
Met zijn oasis van bloemen is dit een toevluchtsoord van vrede in het hartje van Medina. Op enkele minuutjes van de Jamaa El Fna is de hotel Barrière Ryad Naoura gemaakt om te kunnen genieten van de diversiteit van Marrakech. De Ryad biedt een ruimte aan die helemaal gericht is voor het welzijn, met een hammam, massages en lichaamsverzorging.   Om helemaal van uw verblijf te kunnen genieten bieden de bars, restaurants en het hotel een cocktail van de Marokkaanse sfeer.  Gastronomie en smaken komen samen tegemoet in de franse keuken.
LIGGING
Op 15 min van de luchthaven en slechts enkele minuten wandelen van het befaamde Jamaa El Fna plein.
KAMER
Het hotel biedt 85 kamers en suites die luxe met het welzijn combineren. Het hotel stelt ook een aanbod van ryads voor, echte onafhankelijke villas waarvan elk een privé zwembad bezit.
RESTAURANTS
"Le Fouquet's Marrakech" stelt u een kaart voor die de lokale keuken vermengd met de onvovertreffelijke keuken 'à la Barrière' en hier vinden we ook de gezelligheid terug van het traditionele Parijse Restaurant. Het restaurant "Le Warda" aan het zwembad stelt haar buffet en lichte maaltijden voor. De Bar "Nuphar" is een ontmoetingsplaats met discrete ambiance.
Diverse
Voor de kinderen een Kid's club van 8 tot 22 uur. Het ultiem adres qua referentie voor uw Welness : de Spa Barrière stelt u hier verschillende types van verzorgingsprogramma's voor gaande van 40 min tot 1.30 uur - alleen of met twee. Er zijn 8 verzorgingsruimtes, 2 traditionele hammams waarvan 1 massage ruimte, sauna en stoomcabine alsook een verwarmd zwembad.

Rue DJebel Alakhdar - Bab Doukkala
40000 Marrakech Medina
Marokko

PAKKETTEN